Om ATG academy Vibecke Garnaas

ATG academy ble etablert i 2008 og tilbyr undervisning til enkeltpersoner, næringsvirksomheter og organisasjoner med fokus på samspillet mellom intellekt, kropp og sjel. Undervisningen bistår med bevisstgjøring av ressurser på tre nivåer dvs sjel, energi og det fysiske nivået og som er med på å forsterke livskvaliteten.

Intensjonen er å tilby undervisningstjenester som nærer lidenskapen i livet, forsterker livskraften og påvirke egenverdien gjennom en sterk selvfølelse. 

Undervisningstjenestene og verktøyene som tilbys er utviklet  av Vibecke Garnaas. Verktøyene som benyttes er tilpasset hvert nivå med den intensjon om å bistå i oppnåelsen av balanse, slik at opplevelsen av å være hel sørger for et lykkeligere og et mer meningsfylt liv hvor drømmer blir til virkelighet.

Vibecke er grunnlegger av ATG academy og stiftelsen Soul Energy in Motion. ATG Academy er en forkortelse av Attract The Good Academy. Bli bedre kjent med Vibecke her.

 

  

 

Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.