ATG academy Vibecke Garnaas

Det er samspillet mellom kropp og sjel som bringer lidenskapen inn i livet!

I 2008 etablerte jeg ATG academy der jeg underviser i sjel, energi og det fysiske nivået. Jeg er sertifisert Master NLP coach, Master NLP Practitoner, Time Line TherpyTM Master Practitioner og Master Hypnotherapist. I 2012 var jeg den første i Norge til å bli sertifisert av The Newton Institute innen Life Between Lives® Hypnotherapy.

Jeg har studert Personalutvikling og Ledelse i regi av Høgskolen på Lillehammer (Høgskolen Innladet) bestående av arbeidspsykologi, organisasjon- og serviceledelse. Jeg har 13 års erfaring fra tjenestesalg, hvorav de siste 11 årene som salgssjef og daglig leder. I 2017 gikk en av mine drømmer i oppfyllelse når jeg etablerte stiftelsen Soul Energy in Motion hvor jeg er Kanal og oppdragsansvarlig.

 

Vibecke Garnaas

Fra tidlig barndom har jeg hatt en evne til å kommunisere med energier fra andre dimensjoner og i voksen alder har jeg tillate disse å tale gjennom meg. Mitt hjerte brenner for å bistå mennesker til å oppnå kontakt med egen sjel og på den måten få erfare universell kraft gjennom å løfte sin egen frekvens. Alt er energi og det er kun gjennom egne opplevelser vi som mennesker kan erfare styrken og kraften som befinner seg i samspillet mellom kropp & sjel og som bringer lidenskapen inn i livet. En reise i egenkjærlighet som gir deg en dypere innsikt i meningen med eget livet. Vel hjem!

Nettkurs med Vibecke

Workshop Las Vegas & Sedona

Siden 2014 har jeg reist mellom Norge og USA hvor jeg har arrangert workshop's, spirituelle vandringer og gjennomfører personlige sesjoner. I 2014 ble min første engelske bok Awaken to the Power of the Universe ble publisert i USA. 

Soulful Living Life Workshop

Bøker

Jeg har som Spirituell Coach og foredragsholder publisert flere artikler og deltatt i TV programmer. I 2014 ble min første bok publisert i Norge og USA som er kanalisert av meg. Jeg har valgt å gi bort rettighetene til Stiftelsen Soul Energy in Motion. 

Soul Energy in Motion

Spirituelle Reiser

Jeg har arrangert spirituelle reiser til Tyrkia, Las Vegas, Sedona & Island. Alle reiser har vært veiledet av universell kraft og hatt som intensjon å bistå mennesket til å løfte sin egen frekvens gjennom opplevelser i samspill med andre. 

Spirituell Reise Island
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.