700,00 NOK

 Betingelser ved kjøp av nettkurs.

Jeg bekrefter med dette at jeg er underforstått med at et påbegynt/åpnet kurs ikke kan refunderes. Kursene har ubegrenset tilgang. Selv om betalingen ikke er gjennomført for kurset, er jeg fullt ut betalingspliktig så fort jeg har godtatt denne avtalen. 

Det er strengt forbudt å kopiere, videreføre eller på noe vis videre publisere tekster, illustrasjoner, lydfiler, videoer eller annet innhold i nettkurset. Overtredelse av copyrighten vil bli overvåket og dersom dette oppdages, vil saken anmeldes. Jeg bekrefter at jeg er klar over disse regler og aksepterer dem fullt ut.

Gjennom å utforske tidligere inkarnasjoner så vil du høste egne erfaringer med sjelens reise og basert på egen intensjon kunne forløse uforklarlige begrensninger og blokkeringer, frigjøre karma og løfte egen frekvens gjennom å integrere lærdommen her og nå.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
2ncy9wdys3ytkdjjdgxe file

Veien til bedre Selvfølelse med Selvhypnose

Veien til bedre selvfølelse har aldri vært kortere med selvhypnose som verktøy! Gjennom målrettet og fokusert energi kan du nå endre din egen virkelighetsoppfatning. 

Kurset inneholder:

  • 5 veiledningsvideoer
  • 4 nedlastbare selvhypnose mp3 lydfiler
  • Bonus nedlastbar meditasjon mp3 lydfil

Selvhypnose er ikke for alle. Nettkurset er rettet mot de som er friske til sinns. Sliter du med traumer, depresjon eller andre psykiske lidelser, så skal du søke hjelp hos kvalifisert helsepersonell for behandling. Selvhypnose for å forsterke selvfølelsen, er i dette tilfellet kun et verktøy og ingen behandlingsform eller metode.

Referanser:

“På min reise i første del av kurset ønsker jeg å formidle hvor kraftfullt dette er som redskap for å søke innover i seg selv. Mitt valg er å ta meditasjonen om morgenen hvilket skaper en rolig, balansert atmosfære av høyfrekvent energi som jeg tar med inn i dagen. Tar steg for steg etter kursets anbefaling, for å få den effekten det er ment å gjøre. Gleder meg til neste steg. Veldig fornøyd, kan anbefales!”

Anne Kristin