Alt du trenger å vite om å løfte frekvensen og skape et bærekraftig liv - samtidig som du bistår i skapelsen av en ny jord!

 

Vil du.....

 • gi slipp på begrensende tanker og følelser?
 • få klarhet i karma og forløse den?
 • stå trygt i deg selv og være stolt over den du er?
 • få klarhet i livsprosjektet ditt?
 • løfte frekvensen og styrke ressursene dine?
 • oppnå større påvirkningskraft?
 • utgjøre en forskjell gjennom egne ressurser?
 • styrke lyset for å bistå i skapelsen av en ny jord?
 

Nøkkelen Til Lyset Online gir deg 7 transformerende steg som vil løfte frekvensen og styrke skaperkraften!

 

Har du et brennende ønske om å utgjøre en forskjell? Er du opptatt av å skape et bærekraftig liv? Vil du være med å skape en bedre fremtid hvor kjærligheten ikke kun er et ord men selve drivkraft i livet?

Du har kanskje kjent på skiftet? Erfart virkningen og at det er helt utenfor din kontroll? Det å ikke vite hva fremtiden bringer kan føre til mye usikkerhet, men hva hvis det som nå skjer, er en gylden mulighet?

 

 
JA, JEG VIL SKINNE

Ønsker du...

 • å være autentisk?
 • å stå trygt i deg selv, og være stolt over den du er?
 • bruke evnene dine til å bistå andre?
 • å utgjøre en forskjell gjennom livsprosjektet ditt?
 • ha større gjennomslagskraft i det du brenner for?
 • oppnå større påvirkningskraft på omgivelsene dine?
 • løfte frekvensen og styrke ressursene dine?
 • utforske livet som menneske gjennom et nytt perspektiv?
 • videreutvikle evnene dine og åpne opp for nye ressurser?
 • bistå i skapelsen av en ny og bedre jord for alt liv?

Da er Nøkkelen Til Lyset til DEG!

 

Definerer  du deg selv som et åpent, sensitivt eller spirituelt menneske...

da er det stor sannsynlighet for at du innerst inne vet at menneskeheten må tenke nytt og finne innovative løsninger som støtter oppunder en ny tid. Du føler hjertet boble litt ekstra når du kjenner at dette er din mulighet til å skinne og utgjøre en forskjell gjennom det ditt hjerte brenner for! Du vil være med på å skape et mer inkluderende og raust felleskap, hvor friheten til å være deg selv, verdsettes!

Kanskje dette er virkelighetsfjernt, men det er ikke uoppnåelig! Det starter med deg og meg, og vi har nettopp fått syv nye år i gave, til å endre livet og løfte virkelighetsoppfatningen. Har du noen gang tenkt over hvorfor du er på jorden akkurat nå? Hvorfor du opplever det du gjør i livet ditt? Tror du det finnes en annen sannhet, enn den du ser i nyhetene?

 

Det er en frigjørende tid for deg som....

 • har mye å gi til andre.
 • vet at kjærlighet beriker livet.
 • er sensitiv og fylt med empati.
 • ønsker å hjelpe andre med å skape et bærekraftig liv.
 • vil leve livet og nyte øyeblikket.
 • kjenner at gode gjerninger gjør godt for kropp og sjel.
 • ser verdien av alt liv.
 • jobber med samspillet mellom mennesker og dyr.
 • vet det finnes mer mellom himmel og jord.
 • ønsker å utgjøre en forskjell.

Den nye tid nærer hjertefrekvensen!

Samhørighetsdimensjonen påvirker verden, og hvordan du opplever det, er basert på din frekvens.

Hvis du tidligere har opplevd menneskeverden som vanskelig og utfordrende, da vil de neste syv årene åpne opp for nye, spennende og oppløftende opplevelser!

Det finnes ikke et bedre tidspunkt til å utforsket livet ditt gjennom et nytt filter, nå som skiftet har skjedd. 

 

Hva får du tilgang til..

5 Moduler hvor hver modul inkl. 3 temaer og en skattekiste. Temaene består av video, lydfiler, intensjonskort, beskrivelse og oppgaver. Skattekistene inneholder tips og verktøy.

 

LIVE sesjoner

Spørsmål og svar med Vibecke Garnaas og veiledere av Nøkkelen Til Lyset. Kanalisering med Zarius & Det 7 Rådet med mulighet for å stille personlig spørsmål. POP UP sending med Fakkelbærere.

Egen APP

Last ned Kajabi App'n fra APP store eller Google Play og få tilgang til kurset hvor som helst så lenge du har mobildekning.

Modul 1 lanseres 12. oktober 2020....

og er startskuddet for en magisk reise hvor nye sider av livet lyses opp! 
Nøkkelen Til Lyset er opphavet og signaturkurset til stiftelsen Soul Energy in Motion med Vibecke Garnaas som veileder. 

Siste frist for påmelding er 1. oktober!

3 DELBETALINGER

kr 1500/ pr mnd

Betal pr måned

KJØP NÅ + BETAL PR MND

BETALING

kr 3999,-

Engangssum

KJØP NÅ

WEBINAR om frekvensen av en ny tid

 

Du vil lære om....

 • Hvorfor aksept av kraften på sjelenivå påvirker samspillet mellom kropp og sjel.
 • Hvorfor intensjon er katalysatoren i all manifestering.
 • Hvorfor egenkjærlighet på tre nivåer er den avgjørende faktoren i et bærekraftig liv.

 

LES MER
 

Modul 2 gir deg innsikt i sjelenivået.

 

I løpet av modul 2, vil du lære om sjelens reise gjennom tid og rom og hvordan dette påvirker livet ditt her og nå.

Du vil bli bevisst sjelenivået og få klarhet i hvor mye sjele-energi du har valgt å ta med deg inn i denne inkarnasjonen. 

Du kan nå se video nr. 2 av modul 2 som omhandler 

Sjelenivået. 

JEG VIL LÆRE MER
 

Nøkkelen Til Lyset er en gave gitt til menneskeheten...

formidlet av Zarius & Det 7 Rådet. Dette er en gruppe høyfrekvent energier som overbringer budskap, innsikt og kunnskap om viktigheten av å stå i egen kraft og la lyset skinne i møte med alt liv. Intensjonen er å bistå deg med å forankre hjertefrekvensen, slik at livet næres og erfares gjennom Samhørighetsdimensjonen.

 

Start reisen din idag...

og bli kjent med Lysveien. Du innehar en dyp viten om livets mange spørsmål, men vil du ha tilgangen til informasjonen, da må du finne nøkkelen til lyset.

Ja, det vil jeg!

En hjerte hilsen fra Line, kursdeltaker... 

Når jeg startet på kurset, så hadde jeg tatt et valg om å gjøre noe nytt, noe annerledes, og det er et valg jeg er så utrolig takknemlig for idag! For det ga meg motet og den styrken jeg trengte for å møte det som lå i meg. Jeg gikk på repeat, spilte av det samme igjen og igjen og igjen, uten å forstå hvordan jeg kunne sette meg selv fri. Nøkkelen Til Lyset har endret livet mitt og tatt meg til steder som jeg ikke ante fantes verken i meg selv eller her i denne verden, og det har gjort til at jeg har turt å stole på drømmene mine og realisere dem. Nøkkelen Til Lyset er et verktøy som vekker det du allerede har i deg.....

Line deler åpen hjertelig egne erfaringer med Nøkkelen Til Lyset med deg.

 

Wenche Margrete Eriksen

Det å kunne være tilstede i deg selv, og det å være i fred og ro med deg selv og ha et godt forhold til deg selv, det er det Nøkkelen Til Lyset har gitt meg. Alle som kjenner at de trenger å få litt mere dybde, litt mer fundament og styrke til å takle hverdagen bedre, takle seg selv og omgivelsene bedre, anbefaler jeg Nøkkelen Til Lyset!

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

SE VIDEO

Torgeir Voldengen

Når jeg ble introdusert for Nøkkelen Til Lyset og gikk kurset, så datt det en mynt ned på plass, og jeg forstod egentlig alt.  Jeg fikk reisen fra hodet ned til hjertet. Da jeg fikk på plass den biten og begynte å leve ut i fra hjertet, da var heldig å treffe den store kjærligheten i livet! Så jeg kan trygt anbefale kurset Nøkkelen Til Lyset.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

SE VIDEO

Kristina Syrstad

Hvis du har kjørt deg selv fast i ulike mønster så anbefaler deg å gå kurset. Du får innsikt i livet, egne mønstre, og drømmer du kanskje ikke er klar over. Du får verktøy til å følge og ha tillit til reisen og den du ER. Det har vært utrolig verdifullt for meg! Jeg anbefaler kurset på det varmeste. Det gir utrolig mye verdi og også for de rundt deg.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

SE VIDEO

Bente Bjørgesæter

Nøkkelen Til Lyset har betydd veldig mye for meg og har  aldri angret. Jeg har lært om egenkjærlighet og egenkjærlighet for meg er å ivareta min fysiske kropp. Det er å lytte til stillheten og tørre å kjenne på følelsene mine. Det har også gjort at jeg har akseptert sjelen min, slik at jeg kan forstå hvorfor jeg har valgt å reinkarnere akkurat her og nå. Og alt dette har bidratt til at jeg nå klarer å sette kjærlig grense for meg selv i form av ikke la andre tråkke på meg, tråkke over mine personlige grenser og verdier. At jeg tørr si ifra og at jeg ikke minst forstår hva dette handler om. Nøkkelen Til Lyset åpnet hjertet mitt for meg selv. Jeg anbefaler Nøkkelen Til Lyset til alle.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Merete Wilhelmsen

Jeg har nok alltid vært en typisk flink pike, men det er klart at det til tider kanskje blitt litt mye. Når jeg gikk på kurset Nøkkelen Til Lyset, fikk jeg også spørsmål om hvorfor jeg hadde valgt de tingene jeg gjorde? Var det fordi jeg ville det selv, og at jeg hadde stor glede av det, eller var det kanskje for å oppfylle andres forventninger eller gjøre ting som jeg trodde andre forventet av meg? Og det hadde de nok rett i. Jeg hadde en stor opprydningsaksjon i egne aktiviteter og fikk rett og slett en bedre hverdag ut av de læringene jeg hadde på kurset.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

VIDEO

Kjetil Hansen

Jeg har gått Nøkkelen Til Lyset og er en Fakkelbærer.  Jeg har veldig lenge vært interessert i det som er mellom himmels og jord, og prøvd masse forskjellig rart, som ikke har gitt meg så veldig mye, men nå har jeg funnet noe som gir meg litt mer kjøtt på beinet på, i hvert fall tre forskjellige ting, som energi, sjel og i det fysiske. Jeg har en gjeng jeg kan prate med om ting som er litt annerledes og jeg arbeider for lyset i skapelsen av en ny og bedre jord.

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Opplev kraften av eget lys...

og hvordan aksepten av den du ER styrker selvfølelse og skaperkraften. Velger du å være modig og ta steget ut av komfortsonen?

PÅMELDING STENGER 1. OKTOBER!

JEG ER KLAR!

Opplev kraften av eget lys...

og hvordan aksepten av den du ER styrker selvfølelse og 
skaperkraften. Velger du å være modig og ta steget ut av
komfortsonen?

PÅMELDING STENGER 1. OKTOBER!

JEG ER KLAR!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Det du trenger å vite om samspillet...

mellom kropp og sjel. Boken Nøkkelen Til Lyset vil gi deg innsikt i sjelenivået og svar på hvilken vibrasjon og frekvens du innehar. Er du klar for å komme igang? Boken kan bestilles her

Er du klar...

Vibecke er Kommunkasjonsrådgiver og New Earth Strategist for Soul Energy in Motion. Vibecke har 12 års erfaring som entrepreneur, coach og foredragsholder. Hun er kanal for universell kraft og sertifisert av Newton Institute som Life Between Lives Hypnotherapist. . Du kan lese mer om Vibecke ved å klikke HER.