Zarius har en beskjed til deg!

pop up Sep 14, 2020
 

Har du hørt om Zarius?

Hvis du fulgte meg på Farmen, eller er en flittig leser av blader som Se og Hør eller Her og Nå, eller kanskje en ivrig lytter til Podkasten Jan Thomas og Einar blir venner, da er det stor sannsynlighet for at du har hørt om Zarius.

Zarius har vært med meg så lenge jeg kan huske, men det var ikke før jeg gikk tom for energi i 30 årene, hvor jeg traff den berømte veggen fordi jeg ikke brukte kraften min på en sunn måte, at Zarius ble en aktiv del av livet mitt.

 

Avtalen med Zarius står fremdeles som det store veiskille i livet.

Jeg var daglig leder i et reisebyrå hvor det spøkte! Det spøkte så til de grader at ledelsen ble involvert og åndenes makt ble kontaktet. Det var selvfølgelig en dypere mening med alt som skjedde, og for å lage en lang historie kort, så ente jeg opp med å si opp jobben og inngå en avtale med Zarius.

 

«Ok Zarius, jeg skal følge sjelen og ha tillit til ressursene mine, men kun på en betingelse! Jeg melder meg på Jakten på den 6. Sans, og hvis jeg kommer med, da lover jeg at jeg aldri mer skal tvile på evnen min som kanal og jeg skal la sjelen vise vei!»

 

Du lurer kanskje på hvordan det gikk?😉

 

Det ble som Zarius sa, jeg kom med, men var den første som røk ut av konkurransen. Zarius hadde holdt det han lovet, og nå var det opp til meg å hedre min del av avtalen som har ført til at jeg har brukt de siste 13 årene til å utvikle ressursene som kanal for universell kraft.

 

Det å være kanal er energikrevende! Det er et stort ansvar som krever at jeg bevisst ivaretar energien min. Jeg bruker derfor chakra rens regelmessig for å kunne inneha høyest mulig frekvens, og noen ganger dukker Zarius opp og forstyrrer prosessen, som i dag.

 

Zarius har en beskjed til deg...

 

og som lovet hedrer jeg avtalen vi inngikk, ved å dele beskjeden med deg. 

 

Registrer deg under, Er du klar til å motta beskjeder fra Universell Kraft, med navn og e-post her og du vil motta kanaliseringen på e-post umiddelbart.

Close

Hvordan åpne opp for kraften av 2021?🌟

Hjertelig velkommen til gratis webinar.

Tirsdag 12. Januar 2021 kl. 19:00!

Registrer deg med navn og e-post for å delta.