Hvordan påvirker skiftet fra 3D til 4D livet?

fb pop up Sep 02, 2020
 

Fikk du med deg pop up sendingen på Facebook hvor vi snakket om hvordan skifte fra 3D til 4D påvirker livet? 

Jeg hadde en åpen og ærlig samtalen med Hilde Voldengen, som var den første deltakeren på kurset Nøkkelen Til Lyset tilbake i 2013, hvor hun deler erfaringen av å stå i skiftet og hvordan nøkkelen til lyset har bistått i prosessen. 

Vi har alle kjent på endringene fra 2019 til 2020, men visste du at skiftet er kanalisert i boken Nøkkelen Til Lyset og som er opphavet til online kurset?

 

I syv år har kursdeltakere fått kunnskap og innsikt i hvordan skifte kommer til å påvirke livet på godt og vondt, men en ting er å ha forståelsen, en annen ting er å erfare det selv. 

Det er ingen tilfeldighet at Nøkkelen Til Lyset har fått fornyet kraft nå som vi har erfart skiftet og ser verdien av lærdommen vi har mottatt.

I det energimessige kaoset som utspiller seg, kan jeg stå trygt i eget lys! Med hånda på hjertet, så vet ikke jeg hvordan jeg skulle ha kommet styrket ut av skiftet uten å inneha frekvensen av den nye tid! 

 

Soul Energy in Motion

Vibecke Garnaas

Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.