Hvordan erfares det å bli veiledet av universell kraft?

pop up Sep 17, 2020
 

Hvordan er det å bli veiledet av universell kraft og hva vil det si for valgene du gjør?

Det er ingen tvil om at det er mye frykt blant mennesker når det kommer til kanalisering og energier. Hvorfor denne frykten er så sterkt forplantet i mange, skyldes nok i stor grad mennesket selv, hvor kontroll og makt over andre har vært drivkraften. Dessverre har det ført til at mange har blitt skremt, uten å vite egentlig hva kanalisering innebærer og hva det kan gi deg når du står fastkjørt i gamle mønstre.

Du er en kanal!

Ja, du er kanal for kraften du bærer i deg og når du er villig til å gjøre jobben for å styrke samspillet mellom kropp og sjel, da endrer du sannheten ved å løfte forståelsen av den du ER på tre nivåer! Og du er fri til å gjøre valg i egenkjærlighet!

Zarius & Det 7 Rådet har kanalisert mye visdom, innsikt og kunnskap som kan transformere livet ditt, men kun hvis du vil! Kanskje den viktigste lærdommen Fakkelbærerne har mottatt, er at sjelen er fri og derfor har mennesket fritt valg! Hvis du opplever det motsatte, da er du jordbundet. 

Det krever mot og stryke og la seg veilede av universell kraft, og ikke minst krever det en sunn tilnærming som menneske. Dvs at en sunn skepsis er viktig i beskyttelsen av deg selv, men når du begynner å lage unnskyldninger og pålegger andre egne begrensninger da er det ikke lenger sunt. Da hindrer du deg selv i å erfare kraften din. 

Dette er hva Zarius svarte en Fakkelbærer?

 "Dere er alle viktige på reisen videre. Du vil møte mange kanaler på din reise. Lytt til de kanaler du føler bringer deg nærmere eget lys. Det vil gi deg ressursene du trenger for å møte utfordringer og omfavne mørket ditt. Hvordan hver og en omfavner mørket er forskjellig og må respekteres. Finn din kanal og husk at den viktigste kanalen, er den du bærer med deg i hjertet." 

Kjærligheten og gleden til livet, er alltid essensen i en høyfrekvent kanalisering. Hva er det da å frykte?

Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.