Din støtte er gull verdt!

 

Vi er i ekspansjon....

og takket være din hjelp, kan vi utgjøre en større forskjell! Kraften av å stå sammen er ubeskrivelig, men opplevelsen kan både ses og føles og det bringer inspirasjon til nødvendige endringer, som støtter oppunder en bærekraftig jord.

Idag er en milepel i stiftelsens arbeid, når medlemsportalen lanseres og alle medlemmer ønskes hjertelig velkommen inn i en 4D tilværelse hvor fokuset er målrettet spørsmålet; hvordan vi i felleskap kan bistå i skapelsen av en ny jord?

I medlemsportalen finner du oversikt over hvilke oppdrag universell kraft har aktivert, og hvordan vi bruker våre unike egenskaper til å styrke skaperkraften og på den måten bidra til en lysere fremtid. Samspill er et viktig nøkkelord og derfor har vi inkludert medlemsfordeler som kan hjelpe deg med på å løfte frekvensen og åpne opp for sjelens-ressurser, som er avgjørende for å bistå i skapelsen av en ny jord. 

 

Hvilke medlemsfordeler får du tilgang til?

Hver måned arrangeres det tema samlinger online med frivillige. Vi har som ønske å hjelpe deg med å styrke lyset ditt, og våre frivillige vil gjennom egne ressurser veilede deg. Tema samlingene har til intensjon å gi deg en opplevelse av hvor kraftfull du er, med forskjellig verktøy som hjelpemiddel. 

Medlemmer får invitasjon til gratis webinar med Ny Jord Strateg Vibecke Garnaas. Gjester, som har en hjertevarm stemme og tilnærming til livet og samspillet, vil dukke opp for å gi av seg selv og inspirere til vekst og utvikling.

Har du ønske om å utgjøre en større forskjell gjennom eget livsprosjekt eller ser du etter svar på hvorfor du er på Moder Jord i dag? Som medlem får du tilbud på alle kurs i regi av Soul Energy in Motion. Fullstendig oversikt over kurstilbudene finnes i medlemsportalen.

Hva brenner hjertet ditt for? Vi spør deg som medlem, fordi hver og en av oss besitter kvaliteter som utfyller et større bilde, og derfor ønsker vi å være bevisst hva våre medlemmer brenner for og hvordan vi kan støtte oppunder. Du er en viktig brikke i det store bilde, og sammen kan vi lage et mesterverk! Som medlem har du muligheten til å fremme forslag til hvilke saker du ønsker stiftelsen skal støtte.

 

Har du husket å registrere deg?

Har du VIPPS'et medlemskapet, men ikke registrert deg på nettsiden, da anbefaler vi at du gjør det nå. Kun på den måten kan vi få gitt deg tilgang til medlemsportalen og invitere deg til events samt gi deg muligheten til å støtte oppunder oppdragene vi jobber med.

Vi ønsker oss mange flere medlemmer, og håper du vil hjelpe oss med å spre inspirasjon og glede over å være en aktiv bidragsyter i skapelsen av en ny jord, og invitere fler til å bli medlem.

 

Hvordan bli medlem?

Er du ikke medlem, men ønsker å bidra? Da kan du melde deg inn via vår nettside og trykke knappen BLI MEDLEM og deretter fyller du inn innmeldingskjema Medlemskap 2021 og VIPPS'er ønsket meldemskap til VIPPS 511769 (SoulEim).

 

Vi vil benytte anledning til å takke alle som har bistått og bidratt til at medlemsportalen idag kan lanseres og bidra til et styrket samspill!

 

I takknemlighet, lys & kjærlighet,

Soul Energy inn Motion

 

Close

Hvordan åpne opp for kraften av 2021?🌟

Hjertelig velkommen til gratis webinar.

Tirsdag 12. Januar 2021 kl. 19:00!

Registrer deg med navn og e-post for å delta.