Da farfar tok farvel!✨

sjel til sjel Jan 21, 2021

Jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg har ønsket at menneskene rundt meg kunne oppleve åndeverden, slik jeg har opplevd den helt fra jeg var liten!

Det har vært en kamp, ikke mot åndeverden, men mot menneskeheten. Et barn som ser, hører og føler kjærlighet fra de som verner om sjelen på reise, er det helt uforståelig å bli fortalt at det som er virkelighet, kun er fantasi! Det er ødeleggende på flere nivåer, og kan bidra til en splittelse og indre separasjon, som energimessig kan skape begrensninger i voksen alder. 

Jeg vet ikke hvor mange meldinger jeg har mottatt fra barn og ungdom, som ønsker å bli sett og akseptert for dem de er!  I våre møter, hvor vi snakker sjel til sjel og utveksler opplevelser med den andre siden, da lyser ansiktet opp, usikkerhet forsvinner og de vakreste historier formidles. 

 

Jeg husker godt når farfar gikk bort. Jeg var 13 år. Mamma og pappa var på sykehuset og jeg stod på kjøkkenet hjemme og forberedte middagen. Tårene trillet nedover kinnet for jeg visste at tiden med farfar snart var over. Plutselig ble kroppen fylt med en varme og stillhet, og klart å tydelig hørte og følte jeg sjelen til farfar ta farvel. Jeg lukket øynene, takket ham for alt han har vært for meg, fortalte hvor høyt jeg elsket ham (som jeg aldri tidligere hadde uttrykt) og ønsket han vel hjem! Tid og rom hadde opphørt, men jeg ble vekket av telefonen som ringte hvor en gråtkvalt pappa fortalte at far hadde forlatt oss. 

Tre dager senere ble jeg vekket midt på natten, og foran sengen min stod far, smilene fra øre til øre. Han fortalte meg at alt var bra og at han var fri fra all smerte, og at jeg skulle fortelle dette til pappa. Jeg gjorde som jeg ble fortalt, og selvom faren min ikke anerkjente opplevelsen min, så kjente jeg energien hans løftes og han fant fred. 

 

Vi har så mye å lære fra barna og deres rene hjerter, som ser det gode i alt inntil de blir fortalt eller vist noe annet. Det er på tide at vi møter hverandre sjel mot sjel, hjerte mot hjerte, for kun på den måten vil vi kunne skape en fremtid hvor alle er likeverdige. 

 

På sjelens reiser er vi alle ett. I ånden er vi alle like. Opplevelsen av dette diskriminerer ei!

- Zarius & Det 7 Rådet

I lys & kjærlighet,

Vibecke Garnaas💖


Ny Jord Strateg Foredragsholder | Coach

Soul Energy in Motion

 

Close

Hvordan åpne opp for kraften av 2021?🌟

Hjertelig velkommen til gratis webinar.

Tirsdag 12. Januar 2021 kl. 19:00!

Registrer deg med navn og e-post for å delta.