Er kjærlighet den beste medisin?

sjelenivå Oct 10, 2020
 

Når livet er som mørkest da trenger vi noen som ser oss!

Line er et praktfullt eksempel på hvordan egenkjærlighet løfter perspektivet og tillater en ny sannhet å tre frem. Line's historie er hjerteskjærende, men samtidig fylt med tro, håp og kjærlighet. Det er vanskelig å be om hjelp, men når valget først er tatt, da er sårbarheten til og ta å føle på! 

 

Kjærlighet på resept!

Hvordan du blir sett og møtt er livsviktig! Det kan prege livet på godt og vondt i lang tid. Historien til menneskeheten forteller at vi vokser når noe eksistensielt blir truet eller tatt fra oss. Det er ingen svakhet! Det skaper bevegelse i energi, og har derfor stor verdi for menneskets utvikling. Når en dør lukkes åpnes alltid en ny, og som gir valgmuligheter. 

Store energimessige påkjenninger fører til at vi må søke nye veier for å ikke bli fanget. Vi er alle unike og innehar den viktigste kraften tilgjengelig på denne jord, kjærlighet! Hvorfor er det som er helt naturlig og er drivkraften i livet, ikke verdsatt?

Svaret er mangel på egenkjærlighet!

 

Soul Energy in Motion er forankret i kjærlighet til livet og vi ønsker å feire Line's mot og styrke til å åpne opp å gi av seg selv i kjærlighet. Vil du støtte oppunder viktigheten av valgfrihet og kjærlighet som resept?  Del Line's inspirerende historie med verden!

 

Trenger du en som ser deg? 

Ta kontakt med Line på e-post.

Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.