7 steg som frigjør blokkeringer!

energinivået Sep 30, 2020

Har du kjent på hvordan det er å stå stille i strømmen? Det å ikke vite hvilken retning du skal bevege deg i eller hvilke valg som er riktig for deg her og nå?

 

Endringer i livet kan raskt bli en påkjenning for energien og skape blokkering i energi-flyten. Du har sikkert kjent på klumpen i magen som forteller deg at noe er galt og du føler deg handlingslammet og blir stående stille i strømmen av energi.

 

Det er mange vibrasjons-punkter som trigges når energien blokkeres, men heldigvis finnes det enkle og effektive løsninger som frigjøre blokkeringer.

Dette er min favoritt:

  1. Stopp opp og flytt fokuset fra hodet til kroppen. Visualiser at du sender røtter inn til senter av jorden, Moder Jords indre. Vær bevisst på at du skal gi slipp på følelsen.
  2. Når du har koblet deg til jorden, tillat følelsen å komme til overflaten gjennom å fysisk sette ord på følelsen. Snakk med en god venn som er en flink til å lytte. Du skal være trygg på at personen er villig til å lytte og ikke komme med innspill uten at du ber om det. Du kan også skrive ned følelsene ufiltrert.
  3. Avslutt samtalen med å flytte fokus fra energi- til sjele-nivået, gjennom å fortelle hva du ønsker og hvorfor du ønsker det.
  4. Visualiser at du henter kraft fra jordens indre og fyll på i hjertet og trekk opp røttene nok til at du klarer å stå trygt i deg selv.
  5. Sentrer deg i hjertet, sett intensjonen og vær klar og tydelig på hva neste steg er.
  6. Beskytt energi-feltet (auraen) din. (last ned gratis lydfil)
  7. Trå utenfor komfortsonen og ta neste steg! Kjenn på gleden av å være i bevegelse.

 

La meg understreke at skal du bli god på en ting, da må du øve! Alt som er nytt tar litt tid i starten, men går raskere og raskere etterhvert som du installerer et nytt mønster.

 

Hvis du også legger inn en chakra rens i løpet av uken, da er det ingenting som vil stoppe deg!

Har du lyst til å lære mer om viktigheten av samspillet mellom kropp og sjel, og få tilgang til verktøy som vil hjelpe deg til å løfte frekvensen og skape et bærekraftig liv? Da er Nøkkelen Til Lyset Online kurset for deg. 

Påmelding stenges i morgen 1. oktober kl. 23:55!

Hvordan du opplever livet er basert på vibrasjon og frekvens! Livets opp og nedturer er kun feedback på hvordan energien påvirkes, men husk at du bestemmer hvordan du forvalter kraften i møte med livet.

La lyset ditt skinne!🌟

Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.