3 ting styrker manifesterings-evnen din!

norsk Mar 26, 2021

Frekvens er alt....

Og hvordan du erfarer livet og hvordan du responderer til energi rundt deg, må inneha samme frekvens. Det du sier og det du gjør må samspille med hvordan du har det på innsiden, og for de fleste av oss, så er dette vanskeligere enn du tror.

Det å manifestere drømmer krever hele deg og ikke bare intellektet. Har du et brennende ønske om å gjøre drøm til virkelighet, da er det 3 ting du bør prioritere i 2021.

 

3 ting styrker manifesterings-kraften!

1. Si farvel til de utdaterte vanene og mønstrene!

Energi er i bevegelse både over, under og utenfor deg. Hvordan du opplever energien er basert på frekvensen din. Finner du ikke mening i det du manifesterer, da må du endre perspektivet ditt gjennom å frigjøre gamle, utdaterte 3D strategier som er tillært eller adoptert.

2. Styrk samspillet mellom kropp og sjel.

Når du har frigjort lavfrekvent energi styrker du egen lydhørhet og åpner opp for klarhørsel. Klarhørsel er en egenskap som alle innehar, og som gjør at du kan være lydhør til energimessige endringer. Du blir bevisst sjelens-stemme, aktiverer intuisjonen og styrker drivkraften, som er helt avgjørende for å oppnå målrettet og fokusert energi.

3. Åpne opp for hjertefrekvensen.

Manifestering forankret i hjertets frekvens er styrket gjennom samspillet med universet, Moder Jord og menneskeheten. Når manifestering er aktivert gjennom sjelens intensjon, forvaltet gjennom et åpent hjerte og manifestert gjennom 4D strategier tilpasset universets kraft, da blir drømmer til virkelighet!

 

Vil du bruke prioriterings-året 2021 til å følge hjertet, løfte frekvensen og styrke manifesterings-kraften? Da er Lysveien Online Program verktøyet for deg. Vil du vite hvorfor, trykk Lysveien Online Program for å lese mer.

 

 
 
Vibecke Garnaas
Kommunikasjonrådgiver | Foredragsholder | Ny Jord Strateg

 

Close

Hvordan åpne opp for kraften av 2021?🌟

Hjertelig velkommen til gratis webinar.

Tirsdag 12. Januar 2021 kl. 19:00!

Registrer deg med navn og e-post for å delta.