Hjem Innlegg Podkast Nettbutikk Om oss Logg inn

Innlegg

Bevisstgjøring åpner opp for nytenkning og nyskapning.

 

 

Er du bevisst samspillet mellom kropp og sjel, og hvordan det påvirker jorden og alt liv?

Hva vil det si å leve i en 3D verden?

Nov 23, 2020
 

Hvilket perspektiv velger du?

Den spirituelle læren inneholder like mange sannheter som det finnes sjeler på jorden, men hvor sannheten er forankret sier noe om hvilket perspektiv du lever fra. Rahelio beskriver seg som en moderne Toltek. Toltekerne var et eldgammelt indiansk folk, som dominerte mye av det sentrale Mexico mellom det 10. og 12. århundre e.Kr. 

Rahelio vandrer med fredfylte steg i de majestetiske røde fjellene i Sedona. Her følger han sitt kall og bidrar til å veilede mennesker innover i søken på en større sannhet ved å dele egne mystiske opplevelser og lære bort gammel visdom inn i en ny tid. 

 

Les mer...

Hvordan finne veien inn i en ny tid?

Nov 19, 2020
 

Kjærlighet vil vise vei!

Kjærlighet forener mennesker med alt liv. Kjærlighet er et livsviktig behov, og i vanskelig situasjoner, hvor kjærligheten blir satt på prøve, blir vi rådville og altfor ofte passive. Frykten for det ukjente er sterkt forplantet i menneskelige natur, men ifølge regresjon spesialist og forfatter Paul Williamson, blir vi nå minnet på hva som forener oss, i møte med en ny tid.

I denne samtalen, sjel til sjel, deler Paul egne tanker og opplevelser med en tid i stor endring. "I do not take for granted that the shift is going to happen!", sier Paul og deler hva han mener må til for at skifte skal skje.

 

 

Les mer...

Gleden av å fylle 45 år!🥰

Oct 26, 2020

I dag har jeg vært en del av felleskapet, menneskeheten, i 45 år!

Det er ingen tvil om at det har vært opp og nedturer, men i refleksjon har jeg vunnet i livets lotteri!
 
Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg står trygt i meg selv etter å ha utforsket hvem jeg ER, hva mine ressurser innebærer og hvilken sti jeg ønsker å utforske videre og som gir meg muligheten til å bidra til fellesskapet!
 
Hvis du kjenner meg og hva jeg står for, da vet du mest sannsynlig at hjertet mitt brenner for et bærekraftig samspill mellom Moder Jord, menneskehet og universet som utgjør skapelsen av en ny og bedre jord for alt liv. 
 
Menneskeheten har fremdeles en vei å gå for å åpne opp for forståelsen av hva dette innebærer i praksis, men jeg har tro på menneskeheten og evnen til å gjøre endringer når valgfrihet ligger til grunn. Jeg...
Les mer...

Er kjærlighet den beste medisin?

Oct 10, 2020
 

Når livet er som mørkest da trenger vi noen som ser oss!

Line er et praktfullt eksempel på hvordan egenkjærlighet løfter perspektivet og tillater en ny sannhet å tre frem. Line's historie er hjerteskjærende, men samtidig fylt med tro, håp og kjærlighet. Det er vanskelig å be om hjelp, men når valget først er tatt, da er sårbarheten til og ta å føle på! 

 

Kjærlighet på resept!

Hvordan du blir sett og møtt er livsviktig! Det kan prege livet på godt og vondt i lang tid. Historien til menneskeheten forteller at vi vokser når noe eksistensielt blir truet eller tatt fra oss. Det er ingen svakhet! Det skaper bevegelse i energi, og har derfor stor verdi for menneskets utvikling. Når en dør lukkes åpnes alltid en ny, og som gir valgmuligheter. 

Store energimessige påkjenninger fører til at vi må...

Les mer...

WEBINAR Frekvensen av en NY tid

Oct 02, 2020
 

Du har kanskje kjent skiftet og hvordan overgangen fra 3D til 4D påvirker livet ditt?

En ny 7 års syklus er aktivert og du har fått en ny mulighet til å løfte frekvensen og skape et bærekraftig liv! 


Men hva er det som har skjedd? Hvordan påvirker det deg? Og hva kan jeg gjøre for å komme deg gjennom skiftet og stå trygt i deg selv? 


Vibecke Garnaas gir deg tips og råd på hvordan du kan aktivere hjertefrekvensen og forankre deg i Samhørighets Dimensjonen.

Les mer...

Er du fanget av andres energi?

Oct 01, 2020
 

Hvordan blir du fanget av andres energi og hvordan oppdage at du er fanget?

I en turbulent tid, hvor mye usikkerhet påvirker livet, er det utrolig viktig å være bevisst egen energi og hva du velger å ta inn. Det er samspillet mellom kropp og sjel, dvs hvor sterkt det er, som avgjør hvor lydhør du er til energien i og rundt deg.

Energi kan være forførende og spesielt når energien nærer et menneskelig behov. Når du velger å hente energi fra omgivelsene, fremfor å stole på egen kraft, blir du et lett bytte for andre!

Det er ikke alltid like lett å oppdage at du har påtatt deg andres energi, men det finnes klare tegn på at du har latt deg fange. 

  • Du tillater andres meninger styre valgene dine.
  • Du venter på at andre skal fortelle deg hva du skal gjøre.
  • Gleden til livet er styrt av andre.
  • Du kopierer det andre gjør.
  • Du forventer at andre skal...
Les mer...

7 steg som frigjør blokkeringer!

Sep 30, 2020

Har du kjent på hvordan det er å stå stille i strømmen? Det å ikke vite hvilken retning du skal bevege deg i eller hvilke valg som er riktig for deg her og nå?

 

Endringer i livet kan raskt bli en påkjenning for energien og skape blokkering i energi-flyten. Du har sikkert kjent på klumpen i magen som forteller deg at noe er galt og du føler deg handlingslammet og blir stående stille i strømmen av energi.

 

Det er mange vibrasjons-punkter som trigges når energien blokkeres, men heldigvis finnes det enkle og effektive løsninger som frigjøre blokkeringer.

Dette er min favoritt:

  1. Stopp opp og flytt fokuset fra hodet til kroppen. Visualiser at du sender røtter inn til senter av jorden, Moder Jords indre. Vær bevisst på at du skal gi slipp på følelsen.
  2. Når du har koblet deg til jorden, tillat følelsen å komme til overflaten gjennom å...
Les mer...

Har du åpent opp for frekvensen av en ny tid?

Sep 22, 2020
 

Du har sett webinaret, frekvensen av en ny tid? Men hva nå, hvordan omsette kunnskap gjennom handling?

Sist pop up sending snakket vi om hvordan verktøy tilpasset energinivået kan hjelpe deg med å oppnå samspill mellom kropp og sjel. Det er energi-flyten som avgjør om du kan oppnå hjertefrekvens og få tilgang til nye frekvenser. 

Pendel eller pendulum er et effektivt verktøy for å styrke intuisjonen og magefølelsen. 

Hjertefrekvensen er nøkkelen til høyere frekvenser og et bærekraftig liv.

Det var mye energi i bevegelse som førte til tekniske problemer, og en brå slutt etter ca. 16 min. Vi tar det med et smil og prøver igjen en annen gang!

Les mer...

Hvordan erfares det å bli veiledet av universell kraft?

Sep 17, 2020
 

Hvordan er det å bli veiledet av universell kraft og hva vil det si for valgene du gjør?

Det er ingen tvil om at det er mye frykt blant mennesker når det kommer til kanalisering og energier. Hvorfor denne frykten er så sterkt forplantet i mange, skyldes nok i stor grad mennesket selv, hvor kontroll og makt over andre har vært drivkraften. Dessverre har det ført til at mange har blitt skremt, uten å vite egentlig hva kanalisering innebærer og hva det kan gi deg når du står fastkjørt i gamle mønstre.

Du er en kanal!

Ja, du er kanal for kraften du bærer i deg og når du er villig til å gjøre jobben for å styrke samspillet mellom kropp og sjel, da endrer du sannheten ved å løfte forståelsen av den du ER på tre nivåer! Og du er fri til å gjøre valg i egenkjærlighet!

Zarius & Det 7 Rådet har kanalisert mye visdom,...

Les mer...

Du er viktig!

Sep 16, 2020
 

Har du et brennende ønske om å utgjøre en forskjell?

Er du opptatt av å skapet et bærekraftig liv? Vil du være med å skape en fremtid hvor kjærligheten ikke kun er et ord, men selve drivkraften i livet?

 

Du har kanskje kjent på skiftet?

Erfart virkningen og at det er helt utenfor din kontroll? Det å ikke vite hva fremtiden bringer kan føre til mye usikkerhet, men hva hvis det som nå skjer, er en gylden mulighet?

Du er ingen tilfeldighet, men hva vil det si? Skiftet ga deg syv nye år til å frigjøre gammel og utdatert energi, åpne opp for kraften og aktivere hjertefrekvensen og på den måten ta steget inn i 4D, Samhørighetsdimensjonen.

Vil du lære mer om frekvensen av en ny tid og hvordan du kan aktivere frekvensen i deg selv?

Da bør du få med deg gratis webinaret med Vibecke Garnaaas. For mer informasjon og påmelding, klikk linken...

Les mer...
1 2
Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.