Innlegg

Bevisstgjøring åpner opp for nytenkning og nyskapning.

 

 

Er du bevisst samspillet mellom kropp og sjel, og hvordan det påvirker jorden og alt liv?

En reise fra hodet til hjertet!

Feb 09, 2021

Livets Reise med Anne Kristin Førland

Hvem var jeg?

Hvem er jeg?

Hvem er jeg ment å være?

Det å miste seg selv på veien er en usynlig prosess man ikke legger merke til da den skjer gradvis. Gradvis i takt med livet, samfunnets krav og forventninger, skole, jobb, venner. Den tilpasningen en selv gjør ubevisst for å passe inn. Være god nok, være akseptert.

Men er dette meg?

Hvem er jeg egentlig?

Gjennom boken Nøkkelen Til Lyset, lærte jeg å verdsette og ta vare på meg selv på en god måte, ble kjent meg begreper egenkjærlighet og sjel. Begynte igjen å se klart, ta tilbake «mitt» jeg.

Skille mellom mitt og ditt, egne og andres krav og forventninger. Lytte til sjelen og hjertets stemme. Hjertets stemme hvor kjærligheten bor. Den ubetingede kjærligheten til alt liv om jeg velger å lytte.

Jeg er på en reise for å finne tilbake til meg selv.

...

Les mer...

Da farfar tok farvel!✨

Jan 21, 2021

Jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg har ønsket at menneskene rundt meg kunne oppleve åndeverden, slik jeg har opplevd den helt fra jeg var liten!

Det har vært en kamp, ikke mot åndeverden, men mot menneskeheten. Et barn som ser, hører og føler kjærlighet fra de som verner om sjelen på reise, er det helt uforståelig å bli fortalt at det som er virkelighet, kun er fantasi! Det er ødeleggende på flere nivåer, og kan bidra til en splittelse og indre separasjon, som energimessig kan skape begrensninger i voksen alder. 

Jeg vet ikke hvor mange meldinger jeg har mottatt fra barn og ungdom, som ønsker å bli sett og akseptert for dem de er!  I våre møter, hvor vi snakker sjel til sjel og utveksler opplevelser med den andre siden, da lyser ansiktet opp, usikkerhet forsvinner og de vakreste historier formidles. 

 

Jeg husker godt når farfar gikk...

Les mer...

Din støtte er gull verdt!

Jan 20, 2021
 

Vi er i ekspansjon....

og takket være din hjelp, kan vi utgjøre en større forskjell! Kraften av å stå sammen er ubeskrivelig, men opplevelsen kan både ses og føles og det bringer inspirasjon til nødvendige endringer, som støtter oppunder en bærekraftig jord.

Idag er en milepel i stiftelsens arbeid, når medlemsportalen lanseres og alle medlemmer ønskes hjertelig velkommen inn i en 4D tilværelse hvor fokuset er målrettet spørsmålet; hvordan vi i felleskap kan bistå i skapelsen av en ny jord?

I medlemsportalen finner du oversikt over hvilke oppdrag universell kraft har aktivert, og hvordan vi bruker våre unike egenskaper til å styrke skaperkraften og på den måten bidra til en lysere fremtid. Samspill er et viktig nøkkelord og derfor har vi inkludert medlemsfordeler som kan hjelpe deg med på å løfte frekvensen og åpne opp...

Les mer...

Vi trenger din hjelp!

Jan 12, 2021

Soul Energy in Motion ideell organisasjon...

som gjennom frivillig arbeid har som intensjon a støtte andre og hverandre i skapelsen av en ny jord. Med kjærlig veiledning fra universell kraft skal Soul Energy in Motion bista i jorden, menneskehetens og universets evolusjon.

 

Hvem er vi?

Vi er en gruppe frivillige med et glødende engasjement for samspillet mellom Moder Jord, menneskeheten og universet. Hjerte brenner for en ny jord hvor mennesket lever i samspill med alt liv.

Hva gjør vi?

Vi utfordrer operative- og samfunnsmessig utdaterte og gamle 3D mønstre, som begrenser samspillet og skader utviklingen av en ny jord, ved å demonstrere kraften hvert enkelt menneske innehar og forvalter gjennom ressurser som er forankret i hjertefrekvensen.

Dette gjør vi gjennom bærekraftig videreutvikling, verdiskapning og åpenhet innen:

  • Menneskeverd, likeverd, vern av sårbare grupper, vern av åpne, sensitive,...
Les mer...

Gloria har en viktig beskjed til deg!

Jan 03, 2021

Kanalisering

 

Remember you are Divine.

Remember my friend that you are love! The highest form of frequency, connecting you to the Divine. Your path is blessed with the essence of the Divine and only through self-love will you open the portal of your heart and allow Divine intervention to appear in your life.

In your greatest despair, in your hour of need, your gateway is open to receive. Within your greatest joy, in your most precious moments, your are open to receive. That is when, my friend, your heart and soul speaks with conviction and allows the Divine to intervene.

You must remember that you are a channel of love, and through protection of self-love, your light becomes a torch reaching fare beyond your personal path in life. Your light, your love, are the greatest gifts you bring with you on your journey to earth, and life will teach you how to protect your light, the Divine, through your light path.

Listen to what your heart and soul tells you and trust that this is...

Les mer...

Bli med på Rainbow Meditasjon 21. desember kl. 19:22!

Dec 16, 2020
 

Vil du gi av deg selv i ubetinget kjærlighet til Moder Jord, menneskeheten og Universet?

Bli med på Rainbow Meditasjon 21. desember kl. 19:22!

 
Tiden har kommet for å styrke lyset, som skinner på Moder Jord og alle hennes skapninger, ved hjelp av Rainbow Meditasjon! 
 
21. Desember står Soul Energy in Motion i en global ring av samhørighet, når det arrangeres World Meditation Event i takknemlighet til planeten Moder Jord og alle hennes skapninger!
 
Bli med å gi av din kraft gjennom målrettet og fokusert energi, som er forankret i hjertefrekvensen, å bidra til en høyfrekvent bølge av lys & kjærlighet som vil sveipe over Moder Jord og alle hennes skapninger!
 

Du og ditt lys er viktig!

 
Derfor oppfordrer vi deg til å sette av tid og prioritere å deklarere din kjærlighet og takknemlighet til Moder Jord i 20 minutter 21. desember med oppstart kl....
Les mer...

Hva vil det si å leve i en 3D verden?

Nov 23, 2020
 

Hvilket perspektiv velger du?

Den spirituelle læren inneholder like mange sannheter som det finnes sjeler på jorden, men hvor sannheten er forankret sier noe om hvilket perspektiv du lever fra. Rahelio beskriver seg som en moderne Toltek. Toltekerne var et eldgammelt indiansk folk, som dominerte mye av det sentrale Mexico mellom det 10. og 12. århundre e.Kr. 

Rahelio vandrer med fredfylte steg i de majestetiske røde fjellene i Sedona. Her følger han sitt kall og bidrar til å veilede mennesker innover i søken på en større sannhet ved å dele egne mystiske opplevelser og lære bort gammel visdom inn i en ny tid. 

 

Les mer...

Hvordan finne veien inn i en ny tid?

Nov 19, 2020
 

Kjærlighet vil vise vei!

Kjærlighet forener mennesker med alt liv. Kjærlighet er et livsviktig behov, og i vanskelig situasjoner, hvor kjærligheten blir satt på prøve, blir vi rådville og altfor ofte passive. Frykten for det ukjente er sterkt forplantet i menneskelige natur, men ifølge regresjon spesialist og forfatter Paul Williamson, blir vi nå minnet på hva som forener oss, i møte med en ny tid.

I denne samtalen, sjel til sjel, deler Paul egne tanker og opplevelser med en tid i stor endring. "I do not take for granted that the shift is going to happen!", sier Paul og deler hva han mener må til for at skifte skal skje.

 

 

Les mer...

Gleden av å fylle 45 år!🥰

Oct 26, 2020

I dag har jeg vært en del av felleskapet, menneskeheten, i 45 år!

Det er ingen tvil om at det har vært opp og nedturer, men i refleksjon har jeg vunnet i livets lotteri!
 
Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg står trygt i meg selv etter å ha utforsket hvem jeg ER, hva mine ressurser innebærer og hvilken sti jeg ønsker å utforske videre og som gir meg muligheten til å bidra til fellesskapet!
 
Hvis du kjenner meg og hva jeg står for, da vet du mest sannsynlig at hjertet mitt brenner for et bærekraftig samspill mellom Moder Jord, menneskehet og universet som utgjør skapelsen av en ny og bedre jord for alt liv. 
 
Menneskeheten har fremdeles en vei å gå for å åpne opp for forståelsen av hva dette innebærer i praksis, men jeg har tro på menneskeheten og evnen til å gjøre endringer når valgfrihet ligger til grunn. Jeg...
Les mer...

Er kjærlighet den beste medisin?

Oct 10, 2020
 

Når livet er som mørkest da trenger vi noen som ser oss!

Line er et praktfullt eksempel på hvordan egenkjærlighet løfter perspektivet og tillater en ny sannhet å tre frem. Line's historie er hjerteskjærende, men samtidig fylt med tro, håp og kjærlighet. Det er vanskelig å be om hjelp, men når valget først er tatt, da er sårbarheten til og ta å føle på! 

 

Kjærlighet på resept!

Hvordan du blir sett og møtt er livsviktig! Det kan prege livet på godt og vondt i lang tid. Historien til menneskeheten forteller at vi vokser når noe eksistensielt blir truet eller tatt fra oss. Det er ingen svakhet! Det skaper bevegelse i energi, og har derfor stor verdi for menneskets utvikling. Når en dør lukkes åpnes alltid en ny, og som gir valgmuligheter. 

Store energimessige påkjenninger fører til at vi må...

Les mer...
1 2 3
Close

Hvordan åpne opp for kraften av 2021?🌟

Hjertelig velkommen til gratis webinar.

Tirsdag 12. Januar 2021 kl. 19:00!

Registrer deg med navn og e-post for å delta.