Innlegg

Bevisstgjøring åpner opp for nytenkning og nyskapning.

 

 

Er du bevisst samspillet mellom kropp og sjel, og hvordan det påvirker jorden og alt liv?

Har du åpent opp for frekvensen av en ny tid?

Sep 22, 2020
 

Du har sett webinaret, frekvensen av en ny tid? Men hva nå, hvordan omsette kunnskap gjennom handling?

Sist pop up sending snakket vi om hvordan verktøy tilpasset energinivået kan hjelpe deg med å oppnå samspill mellom kropp og sjel. Det er energi-flyten som avgjør om du kan oppnå hjertefrekvens og få tilgang til nye frekvenser. 

Pendel eller pendulum er et effektivt verktøy for å styrke intuisjonen og magefølelsen. 

Hjertefrekvensen er nøkkelen til høyere frekvenser og et bærekraftig liv.

Det var mye energi i bevegelse som førte til tekniske problemer, og en brå slutt etter ca. 16 min. Vi tar det med et smil og prøver igjen en annen gang!

Les mer...

Hvordan erfares det å bli veiledet av universell kraft?

Sep 17, 2020
 

Hvordan er det å bli veiledet av universell kraft og hva vil det si for valgene du gjør?

Det er ingen tvil om at det er mye frykt blant mennesker når det kommer til kanalisering og energier. Hvorfor denne frykten er så sterkt forplantet i mange, skyldes nok i stor grad mennesket selv, hvor kontroll og makt over andre har vært drivkraften. Dessverre har det ført til at mange har blitt skremt, uten å vite egentlig hva kanalisering innebærer og hva det kan gi deg når du står fastkjørt i gamle mønstre.

Du er en kanal!

Ja, du er kanal for kraften du bærer i deg og når du er villig til å gjøre jobben for å styrke samspillet mellom kropp og sjel, da endrer du sannheten ved å løfte forståelsen av den du ER på tre nivåer! Og du er fri til å gjøre valg i egenkjærlighet!

Zarius & Det 7 Rådet har kanalisert mye visdom,...

Les mer...

Du er viktig!

Sep 16, 2020
 

Har du et brennende ønske om å utgjøre en forskjell?

Er du opptatt av å skapet et bærekraftig liv? Vil du være med å skape en fremtid hvor kjærligheten ikke kun er et ord, men selve drivkraften i livet?

 

Du har kanskje kjent på skiftet?

Erfart virkningen og at det er helt utenfor din kontroll? Det å ikke vite hva fremtiden bringer kan føre til mye usikkerhet, men hva hvis det som nå skjer, er en gylden mulighet?

Du er ingen tilfeldighet, men hva vil det si? Skiftet ga deg syv nye år til å frigjøre gammel og utdatert energi, åpne opp for kraften og aktivere hjertefrekvensen og på den måten ta steget inn i 4D, Samhørighetsdimensjonen.

Vil du lære mer om frekvensen av en ny tid og hvordan du kan aktivere frekvensen i deg selv?

Da bør du få med deg gratis webinaret med Vibecke Garnaaas. For mer informasjon og påmelding, klikk linken...

Les mer...

Zarius har en beskjed til deg!

Sep 14, 2020
 

Har du hørt om Zarius?

Hvis du fulgte meg på Farmen, eller er en flittig leser av blader som Se og Hør eller Her og Nå, eller kanskje en ivrig lytter til Podkasten Jan Thomas og Einar blir venner, da er det stor sannsynlighet for at du har hørt om Zarius.

Zarius har vært med meg så lenge jeg kan huske, men det var ikke før jeg gikk tom for energi i 30 årene, hvor jeg traff den berømte veggen fordi jeg ikke brukte kraften min på en sunn måte, at Zarius ble en aktiv del av livet mitt.

 

Avtalen med Zarius står fremdeles som det store veiskille i livet.

Jeg var daglig leder i et reisebyrå hvor det spøkte! Det spøkte så til de grader at ledelsen ble involvert og åndenes makt ble kontaktet. Det var selvfølgelig en dypere mening med alt som skjedde, og for å lage en lang historie kort, så ente jeg opp med å si opp jobben og inngå en...

Les mer...

Hvordan elske livet?

Sep 10, 2020
 

Elsker du livet ditt, eller mangler du lidenskap?

Det å elske livet er synonymt med å leve fra hjertet. Du har kanskje kjent på et øyeblikk med lykke, hvor hjertet bobler av glede! Da er det hjertefrekvensen som slår inn. Du erfarer et perfekt samspill mellom kropp og sjel, som vekker lidenskapen i deg.

Frekvens er tilgjengelighet.

Ønsker du å utgjøre en forskjell enten det er i forbindelse med karriere, relasjoner eller interesser, da må du ha målrettet og fokusert energi. Gjennom samspillet nærer du lidenskapen, og hjertet bobler av glede. Et glødende engasjement, forankret i hjertefrekvensen, er nøkkelen til å skape et lykkelig og bærekraftig liv

Frekvensen av en ny tid.

Skifte har nådd det fysiske nivået, og er en gylden mulighet for deg som er åpen, sensitiv eller spirituell! Integrasjonsprosesser skjer på tre nivåer, og du som allerede...

Les mer...

Usikkerhet er en gylden mulighet!

Sep 07, 2020
 

Visste du at å inneha tillit avgjør hvordan mennesker oppfatter deg? 

Energi lyver aldri, og når ord og handling ikke matcher på frekvens, da begrenses kraften. Det er samspillet mellom kropp og sjel som styrker tilliten ved at kraften får fri flyt gjennom handling. 

Usikkerhet begrenser livet og dukker opp så fort du mangler tillit. Tillit er viktig for mestringsfølelsen og bidrar til at drømmer blir til virkelighet!

Hvordan, tenker du kanskje?

Få med deg siste pop up sending med Vibecke og Hilde hvor tillit vises gjennom både ord og handling.

Tillit er avgjørende for livskvaliteten. Ha en klar og ren intensjon, og du vil inneha kraften du trenger for å gjøre valg i egenkjærlighet.

Les mer...

Har du lett for å bli påvirket av andre eller omgivelsene?

Sep 04, 2020
 

Hvis svaret er ja, da er du ikke alene, men om du er bevisst eller ikke, kan endre livet ditt!

Det er 4 verdifulle steg du kan gjøre for å beskytte deg mot negative mennesker, dårlige sinnsstemninger og lavfrekvent energi ! Under siste pop up sending deler jeg hvorfor det er så viktig og hva du kan gjøre.  

Ta en titt på videoen, å få svar på hva du kan gjøre her og nå, for å stå trygt i møte med omverden.

Litt dårlig nettverksforbindelse i starten, men det blir bedre etter ca. 1:06 min. inn i videoen.

Sett av tid til deg selv og se hvordan omgivelsene rundt endrer seg i takt med energien din.

Du har ingenting å tape på å omsette stegene til handling!

Les mer...

Hvordan påvirker skiftet fra 3D til 4D livet?

Sep 02, 2020
 

Fikk du med deg pop up sendingen på Facebook hvor vi snakket om hvordan skifte fra 3D til 4D påvirker livet? 

Jeg hadde en åpen og ærlig samtalen med Hilde Voldengen, som var den første deltakeren på kurset Nøkkelen Til Lyset tilbake i 2013, hvor hun deler erfaringen av å stå i skiftet og hvordan nøkkelen til lyset har bistått i prosessen. 

Vi har alle kjent på endringene fra 2019 til 2020, men visste du at skiftet er kanalisert i boken Nøkkelen Til Lyset og som er opphavet til online kurset?

 

I syv år har kursdeltakere fått kunnskap og innsikt i hvordan skifte kommer til å påvirke livet på godt og vondt, men en ting er å ha forståelsen, en annen ting er å erfare det selv. 

Det er ingen tilfeldighet at Nøkkelen Til Lyset har fått fornyet kraft nå som vi har erfart skiftet og ser verdien av lærdommen vi...

Les mer...

Hvordan går det med deg i skiftet?

Mar 12, 2020

Hvordan går det med deg i disse tider? 

Vi får nå erfare virkningen av overgangen til en ny tid dvs fra en 3D virkelighet til en 4D tilværelse. Det er en krevende tid for mange nå som gamle systemer og trosretninger blir satt på prøve og menneskeheten igjen må omfavne kjærligheten til livet. 

Fokuset er igjen målrettet menneskets eksistens fremfor noe utenfor oss selv som ikke direkte truer livene våre. Det skaper ringvirkninger, en energi-bølge, som truer menneskets trygghet og tilhørighet i samfunnet.

Hvem skal vi stole på i en menneskeskapt krisesituasjon? Spørsmålene, vi må besvare og stå ansvarlig for, sørger for et dyp dykk i verdier og holdninger som er avgjørende for mottagelighet av frekvenser som universet kringkaster gjennom 4D. Det er ikke lenger snakk om når det skiftet mellom 3D og 4D vil skje, den nye...

Les mer...

Når kraften vil ut! 🔥

Feb 21, 2020

Jeg er et levende eksempel på at gode intensjoner, målrettet og fokusert energi bringer uventede gaver!

Jeg har alltid hatt en drøm om å utgjøre en forskjell her på Moder Jord. Fra jeg var liten var jeg opptatt av å gjøre ting på min måte for at jeg skulle føle meg vel. Livet var en lek, og jeg kjente tidlig at jeg kunne skape varme og gode opplevelser som gagnet andre rundt meg og som førte til positive endringer i omgivelsene. Min følgesvenn Zarius, var alltid ved min side og holdt energien min oppe når livet som menneske ble vanskelig.

I skolealder begynte ting sakte å endre seg, og livet som menneske skulle vise seg å være tøffere enn forventet, men skaperkraften var alltid like sterk. Viten om at noe betydningsfullt ventet meg, ga energi til å utforske livet gjennom egne ressurser, men mangel på forståelse fra andre gjorde at jeg sporet av og...

Les mer...
1 2
Close

 

Vil du vite mer om kurset og hva du kan forvente?

Registrer deg og du vil få invitasjon til gratis webinar, gratis e-bok og mulighet til å sikre deg plass til redusert pris.